Remise op social media

Remise op social media

Omdat ook wij met onze tijd mee gaan, kunt u ons nu nog makkelijker vinden en bereiken.

Zo hebben wij een nieuwe Facebookpagina via waar u contact met ons op kunt nemen. Maar waar wij u ook op de hoogte houden van nieuwe projecten en klussen. Zoek ons op Facebook via @RemiseInterieurbouw. Naast een Facebookpagina hebben wij sinds kort ook een LinkedIn account. Nieuwe vacatures en connecties op professioneel niveau zullen via dit kanaal beheerd worden. U vind ons op LinkedIn door te zoeken naar Remise Interieurbouw. Naast deze twee social media kanalen zijn wij ook te vinden op Instagram. U kunt prachtige foto’s van al onze projecten verwachten en wij zullen er alles aan doen om u te inspireren. U vind ons door te zoeken op Remise Interieurbouw.


Reageren is niet mogelijk.